Mijn eerste boek kwam uit op 25 augustus 2020. Het boek heet Dear Good Morning en is een verzameling van mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Sta elke dag fit en energiek op! Dé succesformule voor de ochtend die bij iedereen werkt.

Leuk nieuws: Het Dear Good Morning boek kwam in de eerste week direct binnen op plek 31 in De Bestseller 60. BAM! Inmiddels staat het boek al een aantal weken in De bestseller 60.

Ik sprak met bekende experts, onder wie slaaponderzoeker Winni Hofman, over hoe je alles uit de kast kunt halen om je ochtend écht enthousiast te beginnen en veel meer uit je dag te halen. Eén minuut doet al wonderen! Zeker in deze tijden is het hebben van ritme en positieve energie erg belangrijk. 

In het boek Dear Good Morning deel ik de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Met de tools in dit boek lukt het je om de stappen makkelijk te doorlopen en alle positieve effecten van een energieke ochtend te ervaren.

Ik duik in de theorie achter het fenomeen van de ochtendmens. Hoe spring je nu energiek eerder uit bed? Hoe laat moet je dan eigenlijk gaan slapen? En hoe zit het eigenlijk met de biologische klok? Na het lezen van dit boek weet je één ding zeker: zodra je eerder opstaat om te bewegen, word je gelukkiger, fitter én succesvoller. 

dear good morning boek