Presentatrice / Spreker

“Een veelzijdige ondernemer, de drijvende kracht achter Dear Good Morning, een gerenommeerde presentatrice, inspirerende spreker en een bekroonde auteur. Bovendien is zij de visionaire oprichter van haar gelijknamige online gemeenschap, die gedijt op groei en voortdurend nieuwe evenementen, retraites en uitdagingen aanbiedt om iedereen te veranderen in een ‘Ochtendgekkie’. Haar enthousiasme is aanstekelijk!” – Athenas (Sprekershuis)

Vaste presentatie klussen

GXR
Het virtuele lessensysteem van Basic-Fit. De virtuele live lessen zijn in de Benelux in elke club of via de app te bewonderen. Ik ben verantwoordelijk voor de Xcore les en de Dumbell Strength Workout.

Supporter van Sport
Het sportplatform van Univé.
Voor dit kanaal presenteer ik onder andere schaatsitems, sporten met ouderen en tijdens sportevenementen zoals HYROX. 

Dankzij mijn achtergrond als producer weet ik precies hoe het eraan toe gaat, zowel voor als achter de schermen, bij verschillende shows en programma’s. Ter promotie van mijn eigen ondernemingen en boeken was ik daarnaast zelf veelvuldig te gast bij verschillende tv, radio en podcastprogramma’s en wordt ik regelmatig gevraagd om aan te schuiven als expert op het gebied van ‘eerder uit bed springen’, het creëren van (ochtend)routines en een sportieve leefstijl.

Ik ben altijd op zoek naar toffe presentatieklussen, het liefst met een focus op de ochtend en sport.  Ik kom graag op een screening of in gesprek als je een tof idee hebt. Op Nederland in Beweging zeg ik meteen JA!

Mijn expertise is op het gebied van:

Keynote presentaties & workshops

Keynote
De keynote sessies van mij bestaan uit interactieve lezingen vanaf 15 tot aan 90 minuten, waarin de deelnemers op interactieve wijze meeneemt in het creëren van nieuwe routines gericht op de ochtend. 

Workshop
De workshops van mij zijn vergelijkbaar met de keynotes, aangevuld met extra interactieve elementen, waaronder verschillende opdrachten en workouts. Dit kan ook een energizer zijn, waar men in gewone kleren een boost aan energie krijgt, zonder te zweten. De tijdsduur van een workshop varieert van 60 minuten tot aan een dagdeel van 3,5 uur.

Gastcollege
Hoe volg je je passie en hoe zet je dit om in een echte volwassen-baan? Tijdens de interactieve colleges, variërend van 60 minuten tot aan een half dagdeel, krijgen de studenten verschillende opdrachten om routines en gewoontes in kaart te brengen en zo het gewenste resultaat te behalen. Ik verzorgde in het verleden meerdere colleges bij de Hogeschool voor de Kunsten en diverse MBO opleidingen.

Dit is mijn portfolio

“Krijg in een korte video een duidelijker beeld wat ik allemaal heb ik gedaan en wat ik te bieden heb.
Let op: dosis aan energie op je beeldscherm.”

Klik op de video voor mijn video CV

Video afspelen