Portfolio

In 1,5 minuut laat ik je graag wat activiteiten zien die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Je hebt vast wel 1,5 minuut de tijd om te kijken naar mijn enthousiaste video toch? Misschien heb je nu 1,5 minuut minder tijd voor social media, maar ik beloof je: spijt krijg je niet. Druk maar op play!

In het derde jaar van mijn opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht kreeg ik al een baan bij EndemolShine Nederland. Mijn droom kwam al uit, terwijl ik nog niet eens was afgestudeerd. Als twaalfjarige riep ik altijd al dat ik bij de televisie wilde werken, dus ik deed er alles aan om zowel door te gaan met mijn studie als voor EndemolShine Nederland te werken. Na mijn afstuderen heb ik nog diverse televisieprogramma’s gemaakt. 

Zo deed ik onder andere de productie voor Hollands Next Top Model (RTL5), Hotter than my Daughter (RTL5), TV Makelaar Mission Impossible (RTL4) en het studioprogramma Your Face Sounds Familiar (RTL4).

Tijdens mijn baan bij EndemolShine Nederland begon ik met het opzetten van mijn eigen business Dear Good Morning. Toen dit begon te rollen ben ik als freelancer aan de slag gegaan om meer uren te verdelen tussen mijn eigen business en tv-klussen.

Sinds 2016 is Dear Good Morning mijn fulltime baan, heb ik nu zelf freelancers die voor mij werken en kan ik mijn portfolio verder uitbreiden. Andere fijne uitblinkers waar ik heel blij mee ben dat ze op mijn portfolio staan:

– Motivatie coach, presenter bij Red Bull Nederland. Ik ben verantwoordelijke voor de Athlete Challenge en presenteer alle work-out video’s.
– Presenter bij GXR, het virtuele lessen-systeem bij Basic Fit. Ik presenteer de virtuele les X-core.
– Presentatrice bij Supporter van Sport. Ik presenteer diverse items voor Univé. 

Mijn eigen business Dear Good Morning loopt zo goed, dat ik inmiddels dagelijks +100.000 mensen mag inspireren om eerder uit bed te springen om te gaan sporten. Het boek Dear Good Morning is inmiddels een bestseller en op dit moment ben ik bezig met een eigen podcast. Aan het eind van het jaar hoop ik de eerste DGM-cursus te lanceren.

Check voor mijn volledige portfolio mijn LinkedIn.