Laatste projecten

Op deze pagina vind je de meest recente projecten die ik heb mogen doen. Deze pagina word om de zoveel tijd aangevuld dus kom zeker nog eens terug. Uiteraard kan je mij ook volgen via LinkedIn en Instagram.

Team NL - sept '23

22 september 2023 was het Nationale SCHERMVRIJ-DAG. Een initiatief van Odido, NOC*NSF en TeamNL.
Het doel? De jeugd meer te laten bewegen. Doe je scherm uit, zet de tijd op 2 uur en kom in beweging!

Ik had de eer om samen met TeamNL een supergezellige en sportieve ochtend te organiseren bij een school in Dordrecht. Het is zo waardevol om de jeugd bewust te maken van het belang van minder schermtijd en vooral het belang van sport.

Samen met topsporters Ranomi Kromowidjojo, Tim de Vries en Churandy Martina hebben we een geweldige sportieve clinic gegeven. Ik verzorgde de warming up, begeleide de kinderen naar de workshops van de atleten en zorgde voor een cooling down.

Top initiatief en hopelijk word dit een groot en nationaal belang in Nederland. Item van Hart van Nederland vind je hier terug. 

UP Office Health Week - juni '23

CBRE verhuurt en beheert een aantal kantoorlocaties. In die locaties werken ze actief aan de verbinding tussen alle mensen die in het pand werken (voor de verschillende kantoren in het pand). Deze community heet Socialclub en organiseert activiteiten in themaweken, waaronder Health Week. Het doel is de medewerkers concrete handvatten meegeven en inspireren om te bewegen.

Ik verzorgde een keynote presentatie over het hebben van een duidelijke (ochtendroutine) en vertelde over het belang van bewegen – in combinatie met het Human Capital Model. Daarnaast liet ik ze 1 minuut bewegen om de effecten te ervaren. Zie hier de volledige aftermovie. 

Video afspelen

het Nationale Beweegminuut

Tijdens de Inspiratiedag Gezond Werken” verzorgt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, werd ik gevraagd om het Nationaal beweegminuut te introduceren. 
Deze fantastische campagne, waar Olga Commandeur en Willie Wartaal het gezicht van zijn, is om mensen het belang van bewegen mee te geven. Aan mij de taak om de zaal 1 minuut veel energie te geven. 

Een waardevolle en ontzettend leuke klus!

Dit is mijn portfolio

“Krijg in een korte video een duidelijker beeld wat ik allemaal heb ik gedaan en wat ik te bieden heb.
Let op: dosis aan energie op je beeldscherm.”

Klik op de video voor mijn video CV

Video afspelen