Founder van:

Dear Good Morning

Dear Good Morning kan je het beste omschrijven als een online platform vol Ochtendgekkies die samen voor de leukste start van de dag gaan!

Dear Good Morning heeft een community waar men elke ochtend een virtuele live les vanuit huis kan volgen. Daarnaast heeft Dear Good Morning een boek, een journal, een podcast en events onder dezelfde naam Dear Good M0rning.

Dear Good Morning is mijn missie, mijn roeping in het leven. Ik wil iedereen motiveren een energieke start te hebben. De ochtend is geweldig en het maakt je fitter, gelukkiger en succesvoller!

Lienke de Jong springend

Bereik & doelgroep

Dear Good Morning heeft dagelijks een bereik van meer dan 100.000 (potentiële) ochtendgekkies. 

Meer over de doelgroep van Dear Good Morning:

  • Meer dan 90%  geeft aan vrouw te zijn.
  • Meer dan 60% is tussen de 25 – 45 jaar oud.
  • De bezoekers op www.deargoodmorning.com kijken vooral naar de work-outs, persoonlijke artikelen en artikelen over slaap.

Dear Good Morning bevindt zich op verschillende platformen en social media kanalen.

100K

Websitebezoekers

9,5K

Facebook vrienden

76K

Instagram volgers

60K

Luisteraars

5K

Nieuwsbrief abonnees

BAM! Bestseller 60

Mijn eerste boek kwam uit op 25 augustus 2020. Het boek heet Dear Good Morning en is een verzameling van mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Sta elke dag fit en energiek op! Dé succesformule voor de ochtend die bij iedereen werkt.

Leuk nieuws: Het Dear Good Morning boek kwam in de eerste week direct binnen op plek 31 in De Bestseller 60. BAM! Inmiddels staat het boek al een aantal weken in De bestseller 60.

Ik sprak met bekende experts, onder wie slaaponderzoeker Winni Hofman, over hoe je alles uit de kast kunt halen om je ochtend écht enthousiast te beginnen en veel meer uit je dag te halen. Eén minuut doet al wonderen! Zeker in deze tijden is het hebben van ritme en positieve energie erg belangrijk. 

In het boek Dear Good Morning deel ik de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Met de tools in dit boek lukt het je om de stappen makkelijk te doorlopen en alle positieve effecten van een energieke ochtend te ervaren.

Ik duik in de theorie achter het fenomeen van de ochtendmens. Hoe spring je nu energiek eerder uit bed? Hoe laat moet je dan eigenlijk gaan slapen? En hoe zit het eigenlijk met de biologische klok? Na het lezen van dit boek weet je één ding zeker: zodra je eerder opstaat om te bewegen, word je gelukkiger, fitter én succesvoller. 

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

Elke dag energiek uit bed, het kan! Met het Dear Good Morning boek heb je dé succesformule in handen om wél iedere ochtend fit en energiek op te staan!

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

Maandabonnement

Met dit maandabonnement zit je nergens aan vast, je kunt het iedere maand weer opzeggen.

€14,99 / maand

Jaarabonnement

Met dit jaarabonnement kun je het hele jaar sporten en deelnemen aan de DGM community.

€12,99 / maand

Luister naar de

Dear Good Morning podcast

Play Now

via

Dit is mijn portfolio

“Krijg in een korte video een duidelijker beeld wat ik allemaal heb ik gedaan en wat ik te bieden heb.
Let op: dosis aan energie op je beeldscherm.”

Klik op de video voor mijn video CV

Video afspelen