Founder van Dear Good Morning

website.DGM

In 2016 ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken. Dear Good Morning werd mijn fulltime baan. Al gauw kwamen er freelancers bij en sinds vorig jaar heb ik een eigen kantoor.

Dear Good Morning is het enige ochtendplatform van Nederland, waar je gemotiveerd wordt om eerder uit bed te springen voor een work-out.

Bereik & doelgroep

Dear Good Morning ontvangt maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. 

Over de lezers op www.deargoodmorning.com

  • Meer dan 90% van de lezers geeft aan vrouw te zijn.
  • Meer dan 60% van de lezers geeft aan tussen 25-54 jaar oud te zijn.
  • De bezoekers op www.deargoodmorning.com kijken vooral naar de work-outs, persoonlijke artikelen en artikelen over slaap.

De bezoekers zijn erg betrokken. Dit zien we terug in de reacties op de website, via mailtjes en op de social media kanalen:

Het Dear Good Morning boek ligt inmiddels in alle winkels (of online te vinden) en staat al enkele weken in De Bestseller 60.  Je kan dus wel zeggen dat dit echt “huge ass” voor mij is! Nog meer mensen inspireren voor een energieke ochtend.

Mijn doel met Dear Good Morning is om de komende jaren nog meer te groeien, nog meer Nederlanders een ochtendmens te maken en mensen eerder uit bed te slepen voor een work-out. Ik ben er heilig van overtuigd dat een energieke ochtend je fitter, gelukkiger en succesvoller maakt. Het voelt als een roeping om dit gedurende mijn mijn hele leven te verkondigen en mensen te overtuigen om mijn DGM-ochtendroutine te gaan volgen.