Contact

Ben je benieuwd naar mij, mijn aanbod of heb je een andere vraag of opmerking? Niet te veel denken, gewoon mij een bericht sturen. Ik vind het leuk om in contact te komen en wie weet kunnen we voor elkaar iets betekenen. Via dit contactformulier kan je een bericht achterlaten en mijn team en ik doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Samenwerken

De beste manier om met me in contact te komen is een mail/belletje naar mijn team. Mijn team helpt mij met persaanvragen en samenwerkingen zodat ik mij kan concentreren op alle creatieve dingen. We zorgen ervoor dat we altijd zo snel mogelijk antwoorden.

Twijfel je? Hoor het van de partners!

“Ze is opvallend goed in het enthousiasmeren van deelnemers die zij interviewt. Een waardevolle presentatrice voor ons!”
Anne Fleur Hermsen
Marketeer House of Sports
“Lienke is creatief, neemt veel initiatief en verantwoordelijkheid. Het is fijn dat we Lienke op verschillende manieren kunnen inzetten. Van presenteren van de Red Bull athlete challenge tot aan artikelen schrijven en atleten interviewen voor onze Nederlandse website. Het enthousiasme van Lienke zie en lees je overal terug.”
Lianne Dekker
Red Bull Media House
“Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat we er trots op zijn dat Lienke in een jaar tijd is uitgegroeid tot één van onze beste presenters."
Saskia van Aart
Head of Production GXR

Dit is mijn portfolio

“Krijg in een korte video een duidelijker beeld wat ik allemaal heb ik gedaan en wat ik te bieden heb.
Let op: dosis aan energie op je beeldscherm.”

Klik op de video voor mijn video CV

Video afspelen